Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu’ndan yönetmene kıyak!

Sefirin Kızı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu’ndan yönetmene kıyak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında ilk 6 bölümü izleyicilerle buluşan Sefirin Kızı dizisi, müthiş performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Çukur dizisinden birinciliği aldıktan sonra yeniden kaptırır mı bilinmez ama Sefirin Kızı’nın her bölümünün birbirinden heyecanlı geçtiği de bir gerçek.

Dizide çekim kalitesi de büyük dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yapmakta olduğu yapımın senaryosu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’e ait…

Nare ve Sancar’ın destansı aşkı olarak ortaya çıktı ama Gediz karakterine izleyicilerin gösterdiği büyük ilgi, Nare ve Gediz aşkının daha çok konuşulması ise sürpriz oldu.

Gediz’e hayat veren isim Uraz Kaygılaroğlu… Ünlü oyuncu dizinin her bölümü hem performansı hem karizması hem de dizideki mimikleri ise sosyal medyada hakkında çok konuşulan isim oldu.

Instagram hesabından takipçileri ile etkileşimde kalmaya özen gösteren Kaygılaroğlu, dizinin yeni bölümü için çekilen hapishane sahnelerinden bir fotoğraf paylaştı.

Engin Akyürek’in yanı sıra dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak da fotoğrafta yer alıyor. Kabakuşak paylaşıma yaptığı yorumda “İyi, bayağı iyisiniz” diye yazdı.

İşte o paylaşım:

Bros.

Sefirin Kızı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu'ndan yönetmene kıyak! 7