Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinde beklenmeyen olay! Yalçın’a kurulan tuzakta şok gelişme!

Vuslat dizisinde beklenmeyen olay! Yalçın’a kurulan tuzakta şok gelişme!

tarafından zk zk

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat, bir haftalık aradan sonra 1 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’da on ikinci bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Her bölümü heyecan ile beklenen Vuslat’ın, 1 hafta ara vermesi sosyal medyada oldukça etkileşim gösterdi. Merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla seyircilerinin heyecanı daha da arttı.

Tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatan “Vuslat”ın on ikinci bölümünde neler olacak:

TRT 1’in sevilen dizisi Vuslat’ın bu haftaki on ikinci bölümünde; Kerem Şükrü’nün yerini öğrenir ve onu öldürmek için harekete geçer. Feride’den dolayı kafası karışan Yalçın, Aziz’in suçsuz olduğuna inanmak ister ve Altan’ı arar. Kerem’in Şükrü’yü öldürme planları suya düşer. Şükrü Kerem’in elinden kurtulur. Bu esnada Kerem’in adamları Şükrü’yü kurtarmak için gelen Fırat’ı vurur.

Vuslat dizisinde beklenmeyen olay! Yalçın'a kurulan tuzakta şok gelişme! 7

Çöken inşaatta sabotaj olduğu anlaşılır. Evlilik konusunda Perihan ile planlar yapan Nehir, süt dökmüş kedi gibi Aziz’in peşindedir. Ancak planlarından da geri kalmayan Nehir bu kez Ceylan’ı kullanacaktır.

Sultan, Aneta’nın kızı Alice’i bulmaya kararlıdır. Eline geçen mektup ile Salih Baba’ya gider. Aradığı sorunların cevaplarını Salih Baba’da bulacağını düşünür. Aziz’in, Altan’a taşınması devam ederken Tahsin ise adamlarına Yalçın’ı öldürmesi için bir kaza planlatır.

“Vuslat” Hakkında

Vuslat, bir “aşk yolculuğu”nun serüvenini anlatıyor. Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkânsız aşkların hikayelerinden ilham alan “Vuslat”, İbn Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyununun üzerine inşa ediliyor. Bu oyun, İslam tasavvufunda kişinin “İnsan-ı Kâmil” olma yolculuğundaki 101 basamaktan oluşuyor. Oyunun her basamağındaki maddeler ise “iyi insan” olmak için gereken temel insani kavramlardan başlayarak, derinleşen bir yapıyı irdeliyor.

İşte 12. bölüm tanıtımı: