Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinde izleyicilerin ciğerlerini yakan adam!

Vuslat dizisinde izleyicilerin ciğerlerini yakan adam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vuslat dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmaya devam ediyor.Şu ana kadar 37 bölümü yayınlanan dizide başrollerde Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar bulunuyor. Başı dertten kurtulmayan Aziz karakterine hayat veren Kadir Doğulu, diziden normal hayatında da çok etkilendiğine yönelik paylaşımları ile de geçtiğimiz günlerde dikkat çekmişti.

Vuslat’ın heyecan fırtınası izleyicileri de içine fazlasıyla çekmekte.Birçok takipçi, dizinin değerinin bilinmemesinden yakınıyor. Her hafta fena halde izleyicileri şaşırtan Vuslat’ta Kerim’in Azize’e oynadığı oyun izleyicilerde farklı duygular ortaya çıkardı.

Bir izleyicinin şu yorumu dikkatleri çekti: “Ciğerimizi yaktın Kerem. Bir umut inanıyoruz sana belki sen de o tehlikeli olan dedenin gerçeklerini ortaya çıkarmak için bu yola başvurdun. Aziz abini her ne kadar sevmesen de bir kişinin sözleri ile de ondan vazgeçemezsin biliyoruz.” Ancak Kerem ile Aziz aynı tarafta değiller artık.

Bazı izleyiciler de Kerem’i çok sevdiklerini ve Aziz’in yanında olmamasına da çok içerlediklerini belirten mesajlar paylaştı.

“Kerem’in ihanetine inanmak istemiyorum. Hadi şaşırt bizi”diyen kimi Vuslat hayranları ile yine bir ters köşe bekliyor.

Vuslat 27 Ocak Pazartesi günü 38.yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Kerem, Aziz’i gafil avladı ve onu bitirmek için de bir planı var.