Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde kahreden haber geldi!

Zalim İstanbul dizisinde kahreden haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul, pazartesi akşamları yolculuğuna devam ediyor.Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, Simay Barlas, Sera Kutlubey, Bahar Şahin ve İdris Nebi Taşkan’ın başrollerinde yer aldığı dizide yeni gelişmeler izleyicileri bir hayli üzdü.

Zalim İstanbul’un 28.yeni bölümünde Şeniz’in oyununa gelen Nedim bir anda kendini polisin kollarında ve demir parmaklıkların ardında buldu. Şeniz’i öldürdüğü iddiası ile tutuklanan Nedim, dert üstüne dert çekiyor.

Şeniz’in kendisini öldüğüne ikna etmesi ve mahkemede Nedim’in alacağı cezayı düşünen dizi takipçileri gelişen bu yeni olaylara artık tepki göstermekte.

Nedim’in yaşadıklarından sonra bir de cinayetle suçlanmasından sonra “kötülere bir şey olmuyor” diye isyanda bulunan Zalim İstanbul hayranları, dizide iyilerin değil kötülerin cezalandırılması gerektiğini belirten yorumlarda bulunmakta.

Dizi bir heyecan fırtınası şeklinde sürerken, izleyicilerin de artık kötülük yapanların yanına kar kalmadığı günleri görmek istediğini belirten yorumlarını sosyal medyada bulabilirsiniz.

Zalim İstanbul 28.bölüm fragmanı: