Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinin izlenebilmesi için en önemli şartlar ortaya döküldü!

Vuslat dizisinin izlenebilmesi için en önemli şartlar ortaya döküldü!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamı buluşan Vuslat; Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün başrollerini paylaştığı yeni bir dizi.

Dizinin ilk bölümü beğeni toplamasının yanı sıra özel kanalların reklam azlığı nedeniyle iddialı yapımlarının yeni bölümlerini yayınlamadığı bir dönemde başlangıç yaptı. Bunun da etkisiyle Vuslat reytinglerde iyi sonuçlar aldı.

Ancak bu iyi sonuçlar aldatıcı olmamalı. Sonuçta Ocak ayının son haftası özel kanalların dizileri bir bir ekrana gelmeye başlayacak ve TRT1 yapımlarının rekabet güçleri de ortaya çıkacak.

Vuslat dizisiyle ilgili bir analiz yayınlanan Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin izlenecek bir yapım olduğuna dikkat çekiyor.

Vuslat dizisinin izlenebilmesi için en önemli şartlar ortaya döküldü! 7

Aşk, cinayet, zenginlik, hırs, üvey anne, fakirlik, yalan gibi bildik şablonları da içinde barındıran Vuslat hakkında Koloğlu’nun yorumu şöyle:

“Parapsikolojik heyecanla zaman zaman ‘Sıradanlaşan’ hikayenin gidip gelmeleri ilk bölümde hissediliyordu. Kadro, ev ahalisi tarafından yerinde bulundu. Akışın ve olayların birbiriyle ilintisi, şimdilik makul düzeyde gidiyor. Bu yolculuğun gizemi ve kaderin çizgisi, sahiciliğini koruduğu müddetçe, dizi izlenir. Tabii unutmamak lazım, ilk sıralara yerleşen dizi ‘güçlü rakiplerin’ yokluğunda üst sıraları rahat kaptı.”