Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, BAŞAK burcu için büyük bir tehlikeyi açıkladı!

Nuray Sayarı, BAŞAK burcu için büyük bir tehlikeyi açıkladı!

tarafından ker_def

Beyaz TV’de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında konuşan ünlü astrolog Nuray Sayarı, Başak burcu için çok önemli bir mesaj verdi.

Düşünmeden hareket etmenin Başak burçlarına çok kaybettireceğine değinen Nuray Sayarı, şu ifadeleri kullandı:

“Düşünmeden yapacakları hareketler onlarda sorun oluşturabilir. Para harcayarak mutlu olmaya çalışmayın. Araştırarak, biraz bekleyin, hızlı alışveriş yapmayın. Bu hafta paranızı kenarda tutun. Kendinize teşekkür, bana da dua edersiniz. Bu bir ev yatırımı da olur, alışveriş de olabilir. Paranızı kenarda tutun.

Sahip olduklarını gözden geçirecekleri bar hafta. Evli olduğu, birlikte olduğu kişi, sahip oldukları her şeyi gözden geçirecekler. Göremediğini görme, görmezden geldikleri ile yüzleşme haftasındalar. Tutulmanın verdiği etki evlilik, yuva kurmak için iyi bir dönem değil.

Yalnızsanız bu tutulma sizi uyarıyor, bu hafta yeni bir aşka ve ilişkiye başlamayın. Eğer hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız. Evlenmek istiyorsanız yakınlarınızdan yardım istemiş olabilirsiniz, sizi birileri ile tanıştırabilirler. Bunu bir hafta erteleyin. Doğru bir haftada değilsiniz.

Sonlandırdığınız, gözden kaçırdığınız, planladığınız ama gerçekleşmeyen işlerinizi bu hafta konsantre olarak tamamlayabileceksiniz.

Ufkunuzun algılamada ve öğrenmede çok açık olacağı bu hafta hangi konularda kendinizi eksik hissediyorsanız, bunları göz önüne alın ve sorun olan her şeyi çözümlemek isteyeceksiniz.

Yeni bir aşka asla bu hafta başlamasınlar. Hayırlı gördükleri kötü çıkabilir.”