Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Wilma Elles’in canını çok sıkan gelişmeler!

Wilma Elles’in canını çok sıkan gelişmeler!

tarafından ker_def
18 Ekim 1986 Köln doğumlu olan Alman oyuncu, Köln Üniversitesinden mezun olmuştur.

2008 yılında Türk Usulü isimli filmde Maria karakterine hayat veren Wilma Elles’in tanınmasını sağlayan proje, 2010-2012 yılları arasında 3 sezon rol aldığı Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi olmuştu.

Türkiye’deki kariyerinde 26 projede yer alan Elles, en son Yeter isimli dizide İdil karakterine hayat vermişti. Sinema filmlerine ağırlık veren Elles, 2018 yılında Eyvah Karım, Islamophobia ve Yarı Yol filmleriyle konuşuldu.

Televizyon ekranında olmak yerine sinemada daha çok yer almayı tercih eden Wilma Elles’in ismi son günlerde eşini aldattığı yönündeki haberlerle magazin gündeminde yer alıyor.

Wilma Elles, eşi Kerem Göğüş’ü aldattığı iddialarını yalanladı.

Wilma Elles'in canını çok sıkan gelişmeler! 7

Oyuncu, klibinde yer aldığı Ali Ata’yla Beşiktaş’ta bir halı sahada görüntülendikten sonra birlikte olduğu haberlerine, “Eşimi aldatmıyorum ve onu çok seviyorum. O gün arkadaşımla iş konuşuyorduk. Bu tür haberler beni ve Kerem’i üzüyor. İkiz bebek annesiyim. Böyle şeyler yapmam” dedi.

Hayalindeki rolü açıklayan Elles, “Çirkin bir kadını canlandırmak istiyorum. Daha sonrasında o kişi dünyanın en güzel kadını oluyor. Böyle bir projede yer almak isterim” diye konuştu.