Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisi 5. yeni bölüm izleyicilerin yüreğini sızlatacak!

Yabani dizisi 5. yeni bölüm izleyicilerin yüreğini sızlatacak!

tarafından ker_def

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı Yabani dizisi salı akşamlarının en iyi performans ortaya koyan dizilerinin başında geliyor. Önemli yapımların karşısında güçlü reytingler elde ederek sezonun en iyi çıkışlarından birisini yapan Yabani dizisi, hikayesiyle büyük ilgi görüyor.

Beşinci bölümü 10 Ekim salı akşamı yayınlanacak olan dizide neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Yaman Rüyaların evindeki yemekte İlker’i deşifre etmek üzereyken Cesur’un karanlık adamlar tarafından evden alındığı haberi gelir.

Cesur’un başına gelenlerin Alaz yüzünden olduğunu öğrenen Yaman, Alaz’ı düzenlediği çiflik evi partisinde basar. Ancak çiflik evinde yaşananlar sonunda Rüya’nın güvenini tamamen kaybedecektir.

Yaman artık Rüya’nın gözünde gerçek bir yabanidir. Bu sırada Rüya ve Yaman’ın arasında yaşanan gerginliği Alaz avantaja çevirmek ister. Ve Rüya’ya büyük bir sürprizle duygularını açmaya karar verir.

Yaman Cesur’un hayatını kurtarmak için koştururken, İlker kontrolden çıkmıştır. Ablası Şebnem’i yakalanırsa onları da ele vereceğiyle tehdit etmektedir artık. Şebnem’in bütün çabalarına rağmen İlker kaçar.

Yaman Cesur’u başındaki beladan kurtardığında artık çok geçtir. İlker ortada yoktur. Ancak onu kaçak olan İlker’e işbirlikçisi kendi eliyle götürür. Artık onu ailesinden kimin kaçırttığını biliyordur. Sıra yüzleşmektedir.