Ana sayfa Sosyal Medya Yabani dizisinin başarısı sürdükçe, Halit Özgür Sarı’nın coşkusu da artıyor!

Yabani dizisinin başarısı sürdükçe, Halit Özgür Sarı’nın coşkusu da artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı Yabani isimli yeni dizinin salı akşamları çok iyi sonuçlar alarak reyting birinciliklerine devam etmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Beşinci bölümü yayınlanan ve hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında gün birincisi olan Yabani dizisi, ortalamanın çok üzerinde reytingleri ile bu sezonun iyi çıkış yapan projelerinden birisi oldu.

Kardeşlerim dizisinde kısa süre kalması nedeniyle hayranlarından uzun süredir sitem dolu mesajlar alan Halit Özgür Sarı, yine çok etkili bir dizinin başrol erkek oyuncusu olarak ekranda adeta parlıyor.

Yabani dizisinin başarısı sürdükçe, Halit Özgür Sarı'nın coşkusu da artıyor! 8

Sosyal medya üzerinden de heyecanını yaptığı paylaşımlarla ortaya koyan genç oyuncu, dizi izleyicilerinin Yabani projesine verdiği destekten çok memnun.

Oyuncu, “Bizi bu hafta yalnız bırakmadığınız için, işimizin kıymetinin sebebi olduğunuz için, en çok da bizi gerçekten kabul ettiğiniz için” diyerek hayranlarına destekleri için teşekkür etti.

Sosyal medya üzerinden sıklıkla paylaşımlar yaparak izleyicileri yönlendiren ve teşekkür de eden Halit Özgür Sarı, kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor.

Simay Barlas ile de iyi bir dizi çifti olması, Halit Özgür Sarı’nın önemli bir şansı olarak da dikkat çekiyor. Yabani dizisi, başarıyla yoluna devam ettikçe Halit Özgür Sarı’nın sosyal medyada hayranlarını yönlendirme ve cesaretlendirme konusunda paylaşımlarının da devam edeceği anlaşılıyor.

Oyuncu, “Haftaya yine aynı gün görüşelim. Hepinize çok teşekkürler, iyi ki varsınız” diyerek da hayranlarına güzel dileklerini paylaşmaktan geri durmuyor.

Yabani dizisinin başarısı sürdükçe, Halit Özgür Sarı'nın coşkusu da artıyor! 9