Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yağmur Tanrısesvin’den dizilere yeşil ışık!

Yağmur Tanrısesvin’den dizilere yeşil ışık!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, 2012 yılında Adını Feriha Koydum isimli dizide Ece karakterini canlandırarak ekran kariyerine iyi başladı. Güneşi Beklerken’de Melis olarak büyük popülerlik kazandı.2017 yılında İki Yalancı isimli dizideki Duygu performansı ile beğenildi.

Ünlü oyuncu 3 yıldır dizilerde yer almıyor.En son Baba Parası isimli film için sete çıkan Yağmur Tanrısevsin, onun dışında herhangi bir projede görünmedi. Ünlü oyuncu artık dizi setlerinde yer almayı çok istiyor.

Normalleşme süreci ile birlikte dizi setlerinde çalışmaların başlamasını normal karşılayan Yağmur Tanrısevsin, “Başlamalı bence, başlayacak. Önlemleri alıp başlayınca, bir problem olacağını zannetmiyorum” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu şu sıralarda tatili değil işi düşünüyor. Fırsat bulursa ancak tatil yapabileceğini anlatan Yağmur Tanrısevsin, “Şu an iş odaklıyım, fırsat bulursam belki olabilir. Yeni normalleşmeye başladığımız günlerde tatil bana uzak geliyor” dedi.

Haziran ayı ile başlayan normalleşme sürecine alışma aşamasında olduğunu anlatan oyuncu, önlemlerini alarak dışarı çıkmaya başladı. Yağmur Tanrısevsin, bu zor dönemin bir an önce normale dönmesini arzu ettiğini anlattı.