Ana sayfa Sinema Yakında dizisi de ekrana gelecek olan 4N1K’nın 2. filminin vizyon tarihi belli oldu…

Yakında dizisi de ekrana gelecek olan 4N1K’nın 2. filminin vizyon tarihi belli oldu…

tarafından zk zk

Fabrika Yapım/Öner Arslanel ve FOX’un ortaklığında beyazperdede sevenleriyle buluşmaya hazırlanan ‘4N1K 2’ sinema filminin vizyon tarihi belli oldu.

Geçtiğimiz hafta çekimleri İstanbul’da tamamlanan film, 4 Mayıs 2018’de sinemaseverlerle buluşacak. Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın çok satan ‘4N1K’ kitaplarında ve büyük gişe başarısı elde eden ilk filminde olduğu gibi yeni filmde de tema aşk ve dostluk…

4N1K 2’de; Çılgın çetenin Yaprak ve Ali’si artık birliktedir ancak ilişkilerini diğerlerine söylemeye pek de cesaretleri yoktur. Kendisine yakışır bir şekilde çeteye kaynayan Barış ise, Ali için işleri daha da zorlaştırmaya kararlıdır. Ekibin aksi oğlanı Gökhan, rüyalarındaki kızla beraber olmak için bir bedel ödemek zorunda kalacak, kızlar karşısında tüm büyüsünü yitiren çapkın Sinan ise kafasındaki güzellik kavramını sorgulayacaktır. Normalde sorunların çıkış noktası olan uçarı Oğuz, bu kez bir yanlış anlamanın kurbanı olacak ve annesi Zeliş Sultan’a en büyük kabusunu yaşatacaktır. Tüm bu olan biten arasında Yaprak, kendisine gelen gizemli hediyelerin sırrını çözmeye çalışırken diğer yandan da zorlu bir aşk ve arkadaşlık sınavı vermek zorunda kalacaktır.

Yaz aylarında dizisi ile FOX ekranlarında yer almaya başlayacak fenomen hikayenin ikinci filmi “4N1K 2”nin senaryosunu Deniz Coşkun kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş gibi genç jenerasyonun popüler oyuncularının üstlendiği “4N1K 2” filminde Bülent Alkış ve Deniz Özerman da yer alıyor.

4N1K 2 filmi, 4 Mayıs’ta sinemalarda, ardından FOX’ta!