Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 4N1K dizisinin oyuncusu Cihan Şimşek, setten sete koşuyor!

4N1K dizisinin oyuncusu Cihan Şimşek, setten sete koşuyor!

tarafından zk zk

Çocukluğundan bu yana birçok başarılı projede rol alan ve son dönemde de 4N1K dizisiyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Cihan Şimşek, setten sete koşuyor.

Dizide canlandırdığı Sinan karakteriyle genç kızların sevgilisi haline gelen Şimşek, dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte ara vermeden kendini sinema setinde buldu.

Juli Sanat yapımcılığında art arda 2 filmde rol alan genç oyuncu, Halil İbrahim Kurum ile rol aldığı “Başımız Belada” filminden sonra şimdi de Toygan Avanoğlu, Müge Boz ve Alper Saldıran ile başrolü paylaştığı komedi filmi “Geçmiş Olsun”un çekimlerini tamamladı. Yönetmenliğini Hasan Doğan’ın yaptığı filmlerden “Başımız Belada”nın yaz aylarında FOX’ta ekrana geleceği, “Geçmiş Olsun”un ise 28 Haziran’da vizyona gireceği öğrenildi.

4N1K dizisinin oyuncusu Cihan Şimşek, setten sete koşuyor! 7

İzleyicilerle beyazperdede buluşacak olmanın heyecanını yaşayan genç oyuncu, mutluluğunu “Yaratıcı ve eğlenceli senaryolar içinde yer almak benim için çok keyifliydi. İzleyicileri şaşırtacak karakterler canlandırmayı seviyorum. Önümüzdeki günlerde ise bir sinema filmine daha başlıyorum ve şimdiden çok heyecanlıyım.” sözleriyle ifade etti.

Cihan Şimşek’in çekimlerini Ocak ayında tamamladığı ve başrolü Toygan Avanoğlu ile paylaştığı Hasan Doğan yönetmenliğindeki “Sabahlar Olmasın” filmi ise yaz aylarında FOX’ta izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.