Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Burak Çelik’in babasına benzerliği şaşırttı!..

Yakışıklı oyuncu Burak Çelik’in babasına benzerliği şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Karagül isimli dizideki ‘Serdar’ karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Burak Çelik bugüne kadar Söz, Kara Yazı ve Sevgili Geçmiş’in de aralarında bulunduğu pek çok yapımda rol aldı.

Star TV ekranında büyük iddialar ile başlayan Sevgili Geçmiş dizisi ancak 8 bölüm ekranda kalabilmişti. Dizide ‘Mahir’ karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu, iyi bir performans sergilemesine rağmen dizisi kısa süreli olmuştu.

Sonrasında TRT1’in Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna dahil olan Burak Çelik, Kuruluş Osman sayesinde geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Diziye Moğol komutanı Balgay’ın adamı olarak katılan oyuncu, kariyerinin en uzun süreli projesi olan Kuruluş Osman’da başarılı bir performans ortaya koydu. Burak Çelik’in canlandırdığı Göktuğ (Kongar) karakteri geçtiğimiz aylarda ölerek diziye veda etti.

Sevenlerini üzen bu ayrılık sonrası oyuncu bir süredir dinleniyor ve sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla buluşuyor. Burak Çelik, son paylaşımında babasının doğum gününü kutladı.

Yakışıklı oyuncu Burak Çelik'in babasına benzerliği şaşırttı!.. 7

Babasıyla birlikte fotoğrafını instagram hesabından yayınlayan Burak Çelik altına, ‘İyiki doğdun!  İyiki varsın Babam!’ notunu düştü.

Oyuncunun babasına olan benzerliği hayranlarının gözünden kaçmadı. Çok sayıda beğeni ve yorum alan paylaşıma Burak Çelik’in hayranları tarafından ‘Kopyala, yapıştır’ şeklinde yorumlar yapıldı.