Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan’ın yeni projesi yolda!..

Yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan’ın yeni projesi yolda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Oyuncu İdris Nebi Taşkan, Kanal D’nin Baht Oyunu adlı dizisiyle geniş bir kitle tarafından tanındı.  Baht Oyunu dizisinin ardından uzun süre herhangi bir projede yer almayan oyuncu en son Fox TV’nin yaz dizisi Gizli Saklı’da ‘Tufan’ karakterine hayat verdi.

Gizli Saklı dizisi beklenen reytingleri alamayınca kısa sürede final yapan oyuncu, yeni bir sinema filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

İdris Nebi Taşkan’ın kadrosunda yer aldığı sinema filminin adı Benim Babam Bir Kahraman. Oyuncu, filmdeki karakterini ve imajını sosyal medya hesabında paylaştı.

Yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan'ın yeni projesi yolda!.. 7

Ekranlara ara verdiği süreçte sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen İdris Nebi Taşkan, filmin setinden yaptığı paylaşımıyla hayranlarını meraklandırdı.

Başrollerini Ufuk Bayraktar, Mahir İpek, Mehmet Emin Güney, Selim Erdoğan, İdris Nebi Taşkan ve Aslıhan Kapanşahin’in paylaştığı Benim Babam Bir Kahraman’ ın çekimleri devam ediyor.

Orçun Benli’nin yönettiği, senaryosunu Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’ın birlikte yazdığı, Cocoon Media tarafından Leman Kurtcan yapımcılığındaki filmin hikayesi de ilgi çekici.

Eşinin zamansız ölümünün ardından oğlu Can (Mehmet Emin Güney) ile kendine küçük, zorlu ama eğlenceli bir dünya kuran Altan (Ufuk Bayraktar), en trajik anlarda bile etrafındakileri güldürür Belediyede çöpçü olarak çalışan Altan, aldığı korkunç haberden sonra oğlunu bol aksiyonlu maceraya sürükler. Film, “Süper kahraman nedir? Nasıl yaratılır?” sorusuna cevap arayacak.