Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını dizisi 47. yeni bölümde Ferit köşeye sıkıştı!

Yalı Çapkını dizisi 47. yeni bölümde Ferit köşeye sıkıştı!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile Binnur Kaya’nın başrolde olduğu Yalı Çapkını, 47. bölümü ile 24 Kasım Cuma 20.00’de Star’da.

24 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Seyran, Pırıl’ın Pelin’in kuzeni olduğunu öğrenir ve kendilerine tuzak kuranın Pelin olduğu konusundaki şüphesi güçlenir. Ferit ise kendini çok sıkışmış ve çıkışsız hissetmektedir. Seyran; tüm bu olayların üzerine çocuk yapma düşüncesine sıcak bakmaya başlar.

Kazım, Suna ve Kaya’nın düğününü yıldırım hızıyla planlarken, Nükhet Suna’nın her şeyi öğrenmesine rağmen sesini çıkarmamasına anlam veremez. Halis Ağa; tüm gerçekleri Seyran’a açıklamak için onu yanına çağırır.

Asuman, Orhan ve Dicle’yi beraber görür. Ferit, Pelin’i ve bebeğini Şehmuz’un elinden kurtarmak için ona bir teklifte bulunur. Suna; Ferit ve Abidin’in sakladığı Pelin’i görür ve onun hamile olduğunu anlar.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide dikkat çekici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. İşte dizide rol alan diğer isimler:

“Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler, Buse Buçe Kahraman, Taro Emir Tekin, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay.”

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle 24 Kasım Cuma 20.00’de Star’da.