Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını dizisi 62. yeni bölümde Ferit, Seyran’ı ikna edebilecek mi?

Yalı Çapkını dizisi 62. yeni bölümde Ferit, Seyran’ı ikna edebilecek mi?

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile Binnur Kaya’nın başrolde olduğu Yalı Çapkını, 62. bölümü ile 15 Mart Cuma 20.00’de Star’da.

15 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Orhan’ın hapisten çıkışı herkesi çok mutlu eder fakat Suna ile Kaya’nın boşanacaklarını söylemesi tüm moralleri bozar. Kaya’nın Suna’ya el kaldırması evde infial yaratırken, duruma çok öfkelenen Ferit onu durdurur.

Kaya’nın Suna’ya el kaldırdığı haberi Seyran ve Kazım’ı çok öfkelendirir ve soluğu Korhan’ların evinde alırlar ancak Suna’dan hiç beklemedikleri bir tepki görürler. Kazım’ın yaptığı zorbalıklara dur demeye karar veren Ferit, her şeyi göze alarak Seyran’ı Kazım’dan çekip alır.

İkili arasında şefkatli ve sevgi dolu bir an yaşanırken, Seyran niçin nişanlanmak zorunda kaldığını anlatır. Seyran’ın yaptığı fedakarlık herkesi çok etkilerken, Kont Ziya’nın da yardımıyla Ökkeş’i etkisiz hale getirirler. Halis Ağa ve Hattuç arasında sürpriz bir gelişme yaşanırken, zor günleri geride bırakmak isteyen Ferit, Seyran’ı yeni bir başlangıç yapmak için ikna etmeye çalışır.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide şu oyuncular bulunuyor:

“Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle 15 Mart Cuma 20.00’de Star’da.