Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi bu hafta yepyeni bir strateji deneyecek!

Yalı Çapkını dizisi bu hafta yepyeni bir strateji deneyecek!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile Binnur Kaya’nın başrolde olduğu Yalı Çapkını, milli yas nedeniyle yayınlanamayan 42. bölümüyle 26 Ekim Perşembe günü, 43. Bölümü ile ise 27 Ekim Cuma günü 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Bir hafta içinde arka arkaya iki bölüm yayınlanarak yepyeni bir strateji denenmiş olacak. Yalı Çapkını dizisinin düşmekte olan reytingleri nedeniyle bir hayli sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Dizinin ekibi de yoğun bir tempo ile çalışarak iki bölümü hazır hale getirdi. Senaryoda da Pelin karakteri ile Buçe Buse Kahraman ve Zerrin olarak izlediğimiz Toprak Sağlam’ın hikayeye dönüşü ile birlikte önemli değişimler bekleniyor.

İzleyicilerin dizi için alınan peş peşe iki gün yeni bölümlerin yayınlanması kararı izleyicileri şaşırtırken, sektör için de yenilikçi bir strateji olarak değerlendiriliyor.

Yalı Çapkını dizisi bu hafta yepyeni bir strateji deneyecek! 7

26 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle;

Ferit, Seyran’ı okula Kaya ile gelirken görünce içten içe hayal kırıklığına uğrasa da, onu yalıda Kazım ve diğerlerine karşı ezdirmemekte kararlıdır.

Seyran, Ferit’in gönlünü almayı başarırken, Orhan, Sultan’ın Dicle’ye yaptıklarına engel olabilmek için yeni bir hamle yapar. İfakat ise Suna ile yaptığı konuşmada onu hem şaşırtır hem de aklını karıştırır. Sultan’ı kahveye hap atarken yakalayan Seyran ise çılgına döner.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: ”

erif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler, Taro Emir Tekin, İrem Altuğ, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, 42. bölümüyle 26 Ekim Perşembe günü, 43. bölümü ise 27 Ekim Cuma günü 20.00’de Star’da.