Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisindeki Pelin karakteri Buçe Buse Kahraman’a hem popülerlik hem dertler getirdi!

Yalı Çapkını dizisindeki Pelin karakteri Buçe Buse Kahraman’a hem popülerlik hem dertler getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakteri ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi haline gelen Buçe Buse Kahraman, sosyal medyada hayranlarından gelen sorulara yanıt verdi. Bu sorulardan birisi de Pelin karakterine önerileriydi.

Yalı Çapkını dizisi hayranlarının senaristlere yönelik en büyük eleştirisi, Seyran ile Ferit karakterlerinin arasına giren ve metres olarak tarif edilen Pelin karakteri oldu. Bu karakterin hikayede fazlasıyla öne çıkartılması da dizi izleyicilerini rahatsız etti ve bu nedenle de sosyal medyada büyük bir eleştiri kampanyası yapıldı. Hatta bu eleştiriler o kadar yoğunlaştı ki, dizinin 20. bölümünden bazı sahnelerin değiştirilmesine bile neden oldu.

İşte böyle bir ortamda Onedio youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Buçe Buse Kahraman, popülerliğin getirdiği avantajları yaşamaya başladı. Her ne kadar karakter nedeniyle sosyal medyada linç yaşasa da genç oyuncu adına bu durumun popülerliğine katkı yaptığı gerçeği de değişmiyor.

Yalı Çapkını dizisindeki Pelin karakteri Buçe Buse Kahraman'a hem popülerlik hem dertler getirdi! 7

Buçe Buse Kahraman, Pelin’e nasıl bir akıl vermek isteyeceği soruldu. Oyuncu, “Pelin’e önce kendisini düşünmesini ve kendisi için yapmasını söylerdim” diye konuştu.

Pelin karakterinin zor bir karakter olduğunu ve setten çıkınca da etkisinde kalabildiğini anlatan oyuncu, şunları söyledi: “Pelin karakteri zor bir karakter ve çok manipülasyona uğrayan bir karakter. Duyguları çok karışık ve çok aşık. Ne yapacağını bilemiyor, aynı zamanda çok gözü kara. Özellikle duygusal yoğunluğun ağır bastığı sahnelerde o üzerime çöküyor ve sonrasında da set içinde kalmıyorum ama ağır olabiliyor.”