Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 12 Nisan Cuma 120. bölümü yayınlanmayacak!

Yaparsın Aşkım 12 Nisan Cuma 120. bölümü yayınlanmayacak!

tarafından ker_def

İlker Ayrık’ın başarılı sunumuyla Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Yaparsın Aşkım yarışmasında 120. bölüm 12 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacaktı. Fox TV’den konuyla ilgili duyuru yapıldı. Ancak daha sonra gelen bilgilerde Bu bölümün Cuma akşamı yayınlanmayacağı iletildi.

Fox TV’den yapılan açıklama şu şekilde: “12 Nisan Cuma saat 20.00’de “Yaparsın Aşkım” yarışmasının 120. bölümü yayınlanmayacaktır.”

Eğlenceli oyunların oynandığı, İlker Ayrık’ın farklı sunumuyla ekranlara neşe kattığı Yaparsın Aşkım yarışmasının 120. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli değil.

120. bölümden ilk görüntüler de ekrana getirilmişti. Fox TV’den programın ne zaman yayınlanacağının bilgisi bekleniyor.

120. bölümün detayları şöyle:

“ANLA BENİ” adlı oyunda yarışmacılar eşlerine 2 dakika içerisinde en çok kelimeyi anlatmaya çalışacak. “TAŞIRSIN AŞKIM” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar 14 lastiği en kısa sürede bir noktadan başka bir noktaya taşıyıp, final atışı yapmak için rekabet edecek.

“SULU DOMİNO” adlı son oyunda ise kadın yarışmacılar 150 saniye içerisinde bardaklarla eşlerinin tahminine en yakın sayıda kusursuz bir domino oynamak için yarışacak.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım” yine izleyicileri eğlendirecek.