Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 14 Aralık Cumartesi 185. bölümde neler olacak?

Yaparsın Aşkım 14 Aralık Cumartesi 185. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

İlker Ayrık’ın sunuculuğunu üstlenmekte olduğu Yaparsın Aşkım yarışmasının 185.yeni bölümü 14 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak. 25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 185. bölümüyle 14 Aralık Cumartesi saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“DELİKLİ FRİZBİ” adlı birinci oyunda erkek yarışmacılar, 90 saniye boyunca tabakları masanın
üzerinden sektirerek karşılarında bulunan delikten geçirmeye çalışacaklar. Sepette en çok
yıkanmış tabağı biriktiren çift tekerin sahibi olacak.

“ANANAS AVI” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar 120 saniye içinde bir kutudan aldığı hentbol toplarını topuklu ayakkabı eşliğinde dizlerinin arasında karşılarında duran diğer kutuya bırakmayı deneyecekler.

“EŞLİ BALON TAŞIMA” adlı üçüncü oyunda çiftler çizginin arkasından aldıkları balonu yere düşürmeden, kafese atmak için uğraş verecekler.

“ACI GERÇEKLER” adlı final oyununda ise yarışmacılar acı biber yiyecekler. Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 185. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 14 Aralık Cumartesi saat
20.00’de FOX’ta.