Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizi setinde artık her şey çok daha zor!

Savaşçı dizi setinde artık her şey çok daha zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı, Fox TV ekranında pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta… 4. sezonuyla yolculuğuna başarıyla devam eden dizi, birincilikleriyle de dikkat çekiyor. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin’in başrollerindeki dizide Üsteğmen Funda Turaç karakterine hayat veren Müjde Uzman ayrılmıştı.

Dizinin setinde ise meşakatli bir çalışma yürütülüyor. Eskişehir’in dağlık arazilerinde çekimleri yapılan dizide çalışma şartları kışın bastırması ile iyice ağırlaştı. Kar altındaki dağlarda çekim yapan oyuncular büyük bir özveri sergiliyor.

Savaşçı dizi setinde artık her şey çok daha zor! 9

Karla kaplı bölgeden manzaralar da 15 Aralık Pazar günü yayınlanacak 86. bölümde kendini gösterecek. Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz?

İşte detaylar:

Doğu Türkistanlı kafileye ulaşan Turan Timi, dönüş yolunda Sara ve adamlarının saldırısıyla karşı karşıya gelmiştir.

Savaşçı dizi setinde artık her şey çok daha zor! 10

Teröristler tarafından atılan roket Çiğdem Teğmen’in yakınlarında patlarken, Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi, arkadaşlarını ateş çemberinden çıkarmak için şimdi daha hızlı olmak zorundadır.

Kutalmış Paşa ve Kopuz Albay’ın karargahta gergin bekleyişi sürerken Sara’yla ilgili gelişen beklenmedik bir durum, kafaları karıştırır. Ancak Markus’un pes etmeye niyeti yoktur.

Savaşçı dizi setinde artık her şey çok daha zor! 11

Kılıç Timi’ni ortadan kaldırmak için yaptığı planı hemen devreye sokarken, Üsteğmen Batur’un çılgın hamlesi, gerilimi daha da tırmandırır ve Kopuz Albay’ı önemli bir seçimin eşiğine getirir…