Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 15 Ocak Çarşamba 195. bölümde neler olacak?

Yaparsın Aşkım 15 Ocak Çarşamba 195. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 192. bölümüyle 15 Ocak Çarşamba saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“HULAHOP ATMA” adlı birinci oyunda kadın yarışmacılar kendilerinden 5 metre uzaklıktaki eşlerine hulahop atacaklar. Erkek yarışmacılar da kendilerini sınırlayan çemberin dışına çıkmadan, atılan hulohopu başından geçirerek yakalamaya çalışacaklar. En çok hulahop biriktiren çift oyunu kazanacak.

“AŞKIMIZIN MEYVESİ” adlı ikinci oyunda çiftler, kasalardan aldıkları elmaları düşürmeden silindir hazneye taşıyarak içine bırakacak ve 10 elmayı en kısa sürede taşıyan çift oyunu önde bitirecek.

“SAPLAMA CD” adlı üçüncü oyunda erkek yarışmacılar, 90 saniye boyunca karşılarında duran 3 farklı boyuttaki hedefe cd’leri fırlatarak saplamaya çalışacaklar.

“KADIN VOLE” adlı final oyununda ise erkek yarışmacılar eşlerine topları atacak ve kadın yarışmacılar futbolcular gibi toplara vole tarzında vurarak gol atmak için kıyasıya yarışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 192. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 15 Ocak Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.