Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 22 Ocak Çarşamba 193.bölümde neler yaşanacak?

Yaparsın Aşkım 22 Ocak Çarşamba 193.bölümde neler yaşanacak?

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 193. bölümüyle 22 Ocak Çarşamba saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“DELİKLİ FRİZBİ” adlı birinci oyunda erkek yarışmacılar, 90 saniye boyunca tabakları masanın üzerinden sektirerek karşılarında bulunan delikten geçirmeye çalışacaklar. Sepette en çok yıkanmış tabağı biriktiren çift, tekerin sahibi olacak. “ACEMİ RESSAM” adlı ikinci oyunda kadın yarışmacılar, eşlerinin elleriyle çizerek anlattıkları kelimeleri doğru tahmin etmeye çalışacaklar.

“CIRTLI TOTO” adlı üçünü oyunda erkek yarışmacılar, yerde duran tenis toplarını şortlarındaki cırtcırtlı malzeme yardımıyla toplayarak sepete doldurmayı deneyecekler.

“PİPETLE KUTU DİZME” adlı final oyununda ise yarışmacılar pipetlere takılı kutularla kule
yapmaya çalışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 193. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 22 Ocak Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.