Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 5 Şubat Perşembe 195.bölümde itfaiyeciler yarışıyor!

Yaparsın Aşkım 5 Şubat Perşembe 195.bölümde itfaiyeciler yarışıyor!

tarafından ker_def

“Yaparsın Aşkım”, 5 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak bölümde yangın, deprem, kaza ve doğal afetlerde canları pahasına herkesin yardımına koşan, 7 gün 24 saat göreve hazır bekleyen Kahraman itfaiyecileri ağırlayacak.

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor. “Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 195. bölümüyle 5 Şubat Çarşamba saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“NEFES NEFESE” adlı birinci oyunda kadın yarışmacılar kafalarını suya daldırarak nefeslerini tutacaklar, sudan çıktıkları an erkek yarışmacılar kafalarını suya daldıracaklar ve en uzun süre
suyun içinde kalan erkek yarışmacı tekeri kazanacak.

“KIR DÖK RAHATLA” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar balyoz yardımıyla masayı parçalayarak tartı üzerindeki kutunun içerisine dolduracaklar. Eşlerinin iddialarına uygun ağırlıkta masayı parçalayan yarışmacı turu kazanacak.

“ACI GERÇEKLER” adlı üçüncü oyunda kadın yarışmacılar acı biber yiyecekler.

“İP PEŞİNDE” adlı final oyununda ise kütüğe sarılmış olan uzun bir ipe belindeki halka ile bağlı olan erkek yarışmacılar, ipi takip ederek, dolanmadan ve düğüm olmadan bitiş noktasına varmaya çalışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 195. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 5 Şubat Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.