Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 18 Ekim Cuma 135. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 18 Ekim Cuma 135. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan günlük dizi Yaralı Kuşlar 135. Bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Fragmandan ilk detaylara ulaşabilirsiniz. Melis ve Levent, nişanlanıyor.

Meryem, kaçarken bayılır ve Levent onu konağa getirir. Levent’in kucağında Meryem’i gören herkes şoke olur. Melis ise Levent’İn kendisiyle ilgili verdiği kararı merak eder. Ancak Meryem, Levent ve Melis’in yüzükleri takılırken gelir. Ayşe ise Meryem’in bir şey açıklayacağını söyleyince herkes şaşırır. Meryem, Levent’in Melis’le birlikte olmasını engelleyebilecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 16.00’da Kanal D’de!

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Arzu Yanardağ (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz)