Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 21 Ağustos Çarşamba 93. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 21 Ağustos Çarşamba 93. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Yaralı Kuşlar dizisinin 21 Ağustos Çarşamba günü ekrana gelecek olan 93. bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu.Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Levent, Meryem’e evlilik teklifi ediyor!

Tekin, Melis’in Meryem’in odasına girdiğini görünce deliye dönüyor. Melis’in Meryem’e zarar verecek bir hamle yapacağını düşünen Tekin, hiç tereddüt etmeden Melis’e silah çekerek tehdit ediyor. Meryem ise sonunda uyanıyor ve hastaneden taburcu oluyor.

Levent ve Meryem, günler sonra konağa geri dönüyor. Meryem’i ise konakta büyük bir sürpriz bekliyor. Levent, sonunda Meryem’e evlilik teklifinde bulunacaktır. Melis bu sürprizi Aslı’dan öğrenirken, Tekin ise Levent’i Meryem’den uzaklaştırmak için büyük bir tuzak hazırlamanın peşindedir. Meryem, Levent’in evlilik teklifini kabul edecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 15.45’te Kanal D’de!

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz)