Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 5 Temmuz Cuma 65. Bölüm Fragmanı İzle! Melis’ten Levent’e itiraflar!

Yaralı Kuşlar 5 Temmuz Cuma 65. Bölüm Fragmanı İzle! Melis’ten Levent’e itiraflar!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında hafta içi yayınlanmakta olan günlük dizi Yaralı Kuşlar, ilgi çeken bölümleriyle izleyicileri ekran başında tutmaya devam ediyor. Yaralı Kuşlar dizisinin 65. yeni bölümü 5 Temmuz Cuma günü ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümde neler yaşanacağına ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Melis, Levent’e karşı duygularını açıyor! Videodan 65. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Tekin, Meryem’i düğünde yakalıyor. Levent, ise konuşmalarının üzerine Meryem ve Tekin’in yanına geliyor. Ömer’in Levent’in oğlu olduğunu öğrenen Tekin, bu durumu Levent’e karşı nasıl kullanacak? Melis, artık tüm engelleri aşıyor ve Levent’e karşı duygularını açıyor. Levent, Melis’e karşı nasıl bir teklif verecek? Meryem, Melis’in Levent’e olan duygularını duyunca bu durumu nasıl atlatacak?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 17.00’da Kanal D’de

Başrollerinde, Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar’ın olduğu Yaralı Kuşlar Kanal D’de yayınlanmakta.

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur)