Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’da gerçekleri öğrenen Ilgaz’ın yıkımı herkesin yüreğini dağladı!

Yargı’da gerçekleri öğrenen Ilgaz’ın yıkımı herkesin yüreğini dağladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin her pazar akşamı izleyicileri ekrana kitleyen dizisi Yargı dün akşam yine bomba gibi bir bölümle ekrandaydı. Dün akşamki bölümde büyük gerçek nihayet ortaya çıktı ve izleyici yeniden yaşanacak fırtınalı günleri beklemeye başladı. Ilgaz’ı canlandıran Kaan Urgancıoğlu da oyunculuğuyla tam not aldı.

Yargı dizisinin dün akşam 27. bölümü ekrana geldi. Ceylin, Ilgaz’la yeni bir hayat kurmak için planlar yaparken Metin’in sırrı gün yüzüne çıkıyor. Ceylin’in babası Zafer’i öldürenlerin babası ve kardeşi olduğunu öğrenen Ilgaz çok büyük bir yıkım yaşıyor. İşte bu sahne herkesin yüreğini dağlarken Kaan Urgancıoğlu’nun rolünü canlandırırken gösterdiği performans ise büyük övgü aldı.

Dizinin dün akşamki bölümünde Yekta bir kez daha herkesin nefretini kazandı. Bir izleyici yaptığı yorumda dizinin adının “Yekta’nın Maceraları” olabileceğine dikkat çekti ve şöyle yazdı: “Yeter ama izle izle aynı ceylin ılgaz acıdan dağlandı yekta hala pisliklerine devam ediyor kimsenin durdurabildiği yok keşke dizinin adı yektanın maceraları olsaymış???????? bu kadar benimsenen izlenen çiftimi böyle ezmeseydiniz”

Yargı’da gerçekleri öğrenen Ilgaz’ın yıkımı herkesin yüreğini dağladı! 9

Bir başka izleyici de Ilgaz’a hayat veren Kaan Urgancıoğlu’nun performansıyla izleyiciyi göz yaşına boğduğuna dikkat çekiyordu. İzleyici paylaşımında şöyle yazdı: “Acıdan kıvranmasına rağmen ‘sevgili’ Ceylin’i aradığında bile güç bela konuşması, karısının heyecanını, hevesini, mutluluğunu dinlemesi… Yok tamam hayal ürünüsün Ilgaz Savcım bir kez daha anladık. Yıkıldı yiğidim, güzel adamım, parçaladı bizi yavv.”

Yargı’da gerçekleri öğrenen Ilgaz’ın yıkımı herkesin yüreğini dağladı! 10

Bir izleyici ise Metin ve Çınar’ın en büyük kötülüğü Ilgaz’a yaptığına dikkat çekti ve şöyle yazdı: “Metin ve Çınar bu kötülüğü sadece Ceylin ve ailesine değil Ilgaz’a da yaptılar hatta en çok Ilgaz’a yaptılar???? Bir baba bir kardeş nasıl bi düzgün insana üstelik o insan abisiyken böyle kötülüğü yapar kiiii aklım almıyo ya offff???????????? Olan IlCeyime oldu ya” diye yazdı.

Yargı’da gerçekleri öğrenen Ilgaz’ın yıkımı herkesin yüreğini dağladı! 11

Heyecanın hiçbir zaman eksilmediği Yargı, önümüzdeki günlerde yine fırtınalı bölümlerle izleyicinin karşısına çıkacak. Bu gerçeğin Ceylin ve Ilgaz çiftinin ilişkisini nasıl etkileyeceği şimdi en büyük merak konusu.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu isimler yer alıyor: “Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”