Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 35. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldız, Kemal yüzünden çok zor durumda!

Yasak Elma 35. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldız, Kemal yüzünden çok zor durumda!

tarafından ker_def

Yasak Elma her Pazartesi 20.00’de FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Ender ve Yıldız’ın oyunlarının ve entrikaların eksik olmadığı Yasak Elma dizisinin 34. bölümü 25 Şubat Pazartesi akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Yine heyecanlı ve dikkat çeken bir bölüm izleyicilerin karşısına çıktı.

Dizinin 35. yeni bölümü ise 4 Mart Pazartesi akşamı ekranda olacak. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinin 35. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Kemal ve Yıldız arasında yaşananlar dedikodu olarak konuşulmaya başlanıyor. Yıldız, Kemal’den kurtulmanın yollarını arıyor. Yıldız, Kemal’i takip ettirmek istiyor. Ender ise Yıldız’a karşı Kemal’i kullanmak için her yolu deniyor. Ender ile Kemal’in görüşmesi ile muhtemelen Yıldız’a çalışan kişi tarafından kayıt ediliyor. Halit ise Yıldız’a hesap soruyor…

Peki 34. bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Alihan’ın yaşadığı pişmanlık Zeynep’ten uzak durmasına yol açar. Ender’in tehdidine boyun eğmeyen Yıldız, kendi planına Dündar’ı da alet etmek zorunda kalır. Erim’in yeni arkadaşlığı başına beklemediği kadar büyük bir iş açacak ve Halit’in önemli bir karar vermesine yol açacaktır.

Oyuncuları:

Eda Ece
Onur Tuna
Şevval Sam
Sevda Erginci
Kıvanç Kasabalı
Talat Bulut