Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma 40. Bölüm 1. fragmanında Kaya’nın sözü Ender’i deli etti!

Yasak Elma 40. Bölüm 1. fragmanında Kaya’nın sözü Ender’i deli etti!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin 40. yeni bölümü izleyicilerle 8 Mart Pazartesi günü buluşmaya hazırlanıyor. Yasak Elma dizisinin 40. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Ergnici ve Şafak Pekdemir’in kadrosunda yer aldığı Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

Fragmanda yer alan detaya göre Ender iyice çıldırıyor. Kaya, gerçeği söylemesi için Ender’e bir şans veriyor. Ender, ise Kaya’ya mahvetmek için kullanacak. Kaya’nın bir sözü ise Ender’i şoke edecek.

Dizide izleyicilerin tepkisini çeken sahne vardı…

39. bölümde Alihan’a kaçan ve Dündar’ı yüzüstü bırakan Zeynep, onun duygularını her ne kadar incitse de Dündar’ın bu denli psikopatlaştırılmasına da izleyici tepki veriyor.

Dündar, Zeynep’in annesinin başına silah dayatarak onunla evlenmesine razı ediyor.

Dündar ile evlenmeyi istemese de kabul eden Zeynep, nikah masasında evet dedikten sonra daha büyük bir şoka uğruyor.

Zeynep’i yatak odasına getiren Dündar, “Sen şimdi benim nikahlı karımsın ya, evliler napıyorsa onu yapacağız” diyerek birlikte olmaya zorluyor.

Dündar’ın Zeynep’le zorla birlikte olma çabası ise izleyenleri isyan ettirdi. “Şimdi de Zeynep tecavüze mi uğrayacak?” diyerek yaşananları “Saçmalık” ve “Kadına şiddet” olarak niteleyip tepkilerini koyuyorlar.

YAPIM: MED YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: NESLİHAN YEŞİLYURT
ÖYKÜ & SENARYO: MELİS CİVELEK – ZEYNEP SOYATA

Oyuncular:
Halit: Talat Bulut
Ender: Şevval Sam
Alihan: Onur Tuna
Yıldız: Eda Ece
Zeynep: Sevda Erginci
Zehra: Şafak Pekdemir