Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma 44. bölümde Ender’i büyük bir sürpriz bekliyor!

Yasak Elma 44. bölümde Ender’i büyük bir sürpriz bekliyor!

tarafından zk zk

Yarın akşam Fox TV’de 44. bölümü yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinde Ender’in Kaya’da olan oğlu Yiğit ortaya çıkacak.

Ender’in herkesten sakladığı oğlu, annesi bildiği kadının ölümüyle gerçeği öğrendi. Okuduğu mektuptan gerçek annesiyle ilgili bilgileri araştırıp buldu.

Yiğit, Ender’in yanına gelecek ama kimliğini saklayacak. Kaya’nın iş yerinde çalışmaya başlayacak.

Kaya ve Ender, oğulları olduğunu bilmeden Yiğit’le karşılaşacaklar. Yiğit’in annesi ile ilgili nasıl bir planı olduğu ise merak konusu.

Bu arada Erim’in vurulmasından sonra Yıldız’ın hayatı da iyice zorlaşıyor.

Yasak Elma 44. bölümde Ender'i büyük bir sürpriz bekliyor! 7

Halit’in ayrılmak istediğini öğrenen Yıldız yıkılır ve ondan ayrılmamak için elinden geleni yapar. Zeynep ve Alihan, Elif yüzünden gerginlik yaşarken, Ender, Halit’i kendi evine sokmanın mutluluğunu yaşıyordur.

Yiğit ise intikam planını harekete geçirmek için çalışmalara başlar.

ŞAHİKA KARAKTERİ GELİYOR…

Yasak Elma dizisinin bir de yeni karakteri ortaya çıkıyor. Nesrin Cavadzade, diziye Şahika karakteriyle katılıyor.

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı ‘Yasak Elma’ dizisinde Cavadzade; hem asil ve güzel, hem de hırslı ve iddialı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak.

Daha önce FOX’un sevilen dizisi ‘Bizim Hikaye’de ‘Tülay’ karakteriyle hayranlarının kalbinde taht kuran güzel oyuncu, ‘Yasak Elma’ dizisinde kendisini Ender (Şevval Sam) ve Yıldız (Eda Ece) karakterlerinin karşısında bulacak.