Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizi setinde Talat Bulut’a ilk ve en ciddi destek bakın kimden geldi!

Yasak Elma dizi setinde Talat Bulut’a ilk ve en ciddi destek bakın kimden geldi!

tarafından ker_def
Talat Bulut’in dizide kızını canlandıran Ayşegül Çınar, herkesin aksine Bulut’un karşısında değil yanında yer aldı.

Şevval Sam ve Eda Ece gibi oyuncuların açık açık karşısına aldığı başrol oyuncusu Talat Bulut hakkında Lila karakterine hayat veren Ayşegül Çınar farklı konuştu.

Taciz iddialarının gölgesinde yeni sezon çekimleri başlamış ve Bulut sete çıkmıştı.

Şu ana kadar dizide Talat Bulut’a yönelik ilk destek veren kişi de Çınar oldu…

Genç oyuncu, “Talat abiyi çok severim, benim ilk işim ve Talat Bulut, Şevval Sam gibi bu kadar usta isimlerle çalıştığım için çok şanslıyım. Talat abi dizide babam rolünde olduğu için, benim en çok Talat abiyle rolüm var ve set aralarında devamlı beraberiz. Biz de herkes gibi bu olayı gazeteden duyduk, çünkü tam son set günü olan bir konuymuş, sezon finaline girince biz bir daha sete gitmediğimiz için oradayken bir bilgimiz olmadı.

Ama ilk günden itibaren ben hiç inanmadım böyle bir olaya, Talat abiyle de devamlı yazıştık zaten, kendisine de sonuna kadar yanında olduğumu, asla inanmadığımı bildirdim. Öyle bir şey yapacağına inanmadım çünkü, samimi içten davranışları yanlış anlaşılmış olabilir diye düşünüyorum. Biz devamlı beraberiz asla yanlış bir hareketini görmedim kendi adıma…

Yasak Elma dizi setinde Talat Bulut'a ilk ve en ciddi destek bakın kimden geldi! 7

Diziye devam etmesinden çok mutluyum, başka babam olsun istemezdim. Mahkemede kararını verdi, Yapımcımız Fatih Aksoy’da devam kararı verdiğine göre bu konu sanırım kapanmalı artık. Yeni sezonda inşallah dizimiz yine çok sevilir, çok emek veriyoruz, beğenerek izlersiniz umarım, sürprizlerle dolu yeni bölümler çok yakında ekranda olacak. Çekimlerimiz başladı”