Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 29 Ocak Çarşamba 194. bölümde büyük eğlence!

Yaparsın Aşkım 29 Ocak Çarşamba 194. bölümde büyük eğlence!

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor. “Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 194. bölümüyle 29 Ocak Çarşamba saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“PATLAYAN BALON” adlı birinci oyunda yarışmacı çiftler borulara bağlı olan balonları şişirip patlatacaklar ve patlattıkları an, arkada duran eşleri öne geçerek onlar da balonları şişirip patlatmaya çalışacaklar. Balonu ilk patlatan bir tekerin sahibi olacak.

“EL TANIMA” adlı ikinci oyunda yarışmacılar, 12 el arasından kendi eşlerinin ellerini bulmayı deneyecekler. “KÖR KÜFE” adlı üçünü oyunda kadın yarışmacılar, gözleri kapalı bir şekilde sepette bulunan topları havaya atacaklar, eşleri ise sırtlarında taşıdığı küfeler ile topları yakalamaya çalışacaklar.

“KOVAYA KUTU” adlı final oyununda ise kadın yarışmacılar bardakların içerisinde bulunan kutuları üfleyerek kovaların içerisine atacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 194. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 29 Ocak Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.