Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisi çekimleri başlarken, Eda Ece endişelendiriyor!

Yasak Elma dizisi çekimleri başlarken, Eda Ece endişelendiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, neşeli hallerinden uzak bir görüntü çiziyor. Karantina döneminin ardından sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum tatiline çıkan ünlü oyuncu, tatilde bir hayli rahatlamıştı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’a dönen oyuncu, objektiflerin sürekli üzerinde olmasından duyduğu rahatsızlıkla gergin halleriyle dikkat çekiyor. Yasak Elma dizisinde 4. sezon çekimlerinin başlamasının beklendiği şu günlerde Eda Ece’nin gergin halleri de endişelendiriyor.

Magazin muhabirlerinin sevgilisi ile sokakta yürürken aniden ortaya çıkması sonucu, silahlı saldırıya uğrayacakmış gibi his yaşadığını söyleyen oyuncu, bu tür tavırları kabul etmemişti. Eda Ece basına sürekli açıklama yapan, her soruyu yanıtlayan bir isim ama son dönemde magazin muhabirleri ile gerginlik yaşıyor.

Posta gazetesinin haberine göre ünlü oyuncu, yine Nişantaşı’nda alış veriş yaparken kameralara yakalandı ve görüntü vermemek için çaba harcadı. Objektifleri görünce gerildiği fark edilen ünlü oyuncunun bu halleri de hayranlarını endişelendiriyor.

Yasak Elma dizisi çekimleri başlarken, Eda Ece endişelendiriyor! 7

Yasak Elma dizisinin sürükleyici karakteri Yıldız ve Eda Ece’nin performansı da 4.sezon için çok önem taşıyor. Tam da çekimlerin başlayacağı dönemde ünlü oyuncunun bu gergin halleri hayranları tarafından üzüntü ile karşılandı.