Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü’nden İspanyol dergisine çok akıllıca söz!

Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü’nden İspanyol dergisine çok akıllıca söz!

tarafından ker_def

Hercai dizisi ile şöhrete kavuşan Akın Akınözü, sadece ülkemizde değil yurt dışında da ilgi ile takip edilen isimler arasında yer alıyor. İspanyol dergisi Telenovela’da Akın Akınözü ile röportajı yayınladı.

Ebru Şahin ile birlikte kısa sürede büyük bir başarı kazanan oyuncu, İspanyolca konuşulan tüm ülkelerde tanınıyor ve büyük de hayran kitlesine sahip. Miran olarak yer aldığı Hercai dizisinin 3. sezon çekimlerinin başlamasını bekleyen Akın Akınözü, “Ben sadece kariyerimin başında olan bir aktörüm. Ülkemde ve yurt dışında önemli bir aktör olmak için yapacak ve öğrenecek çok şeyim var” diyerek mütevazi davrandı.

Ailesinde sanatla ilgilenen çok kişi olduğu için oyunculuğa yönelmekte sıkıntı yaşamadığını ifade eden Akın Akınözü, aldığı ödüllerin önemli olduğunu belirtti ve “Ama bir çekim günü yeni bir şey keşfettiğimde kendimi daha fazla ödüllendirilmiş hissediyorum” diyerek de akıllı bir yanıt verdi.

Miran karakterini beyni yıkanmış bir adam olarak tanımlayan Akın Akınözü, “Sevdiği kadından intikam almak istemesi zor bir şey. Bu karakteri anlamaya çalışmak kendimi keşfetmeme yardımcı oldu” dedi.

Bu arada Hercai dizisinin 3. sezon çekimlerinin Ağustos ayında başlayacağı ortaya çıktı.