Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi, ekrana hızlı dönüş yaptı! Resmen komedi!

Yasak Elma dizisi, ekrana hızlı dönüş yaptı! Resmen komedi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Sezon arasından sonra ekrana dönen Yasak Elma dizisinin dün akşam yayınlanan 29. bölümünde izleyiciyi gülmekten kırıp geçiren anlar yaşandı.

Fox TV’de 29. bölümü yayınlanan diziye, Zeynep’in evinde Dündar’ı ağırladığı ancak sürpriz konuklarla renklenen sahne dikkat çekti. Komedi dizilerini aratmayan sahnelerde ekran başındaki izleyiciler de gülmekten koptular!

Yılbaşı çekilişinde Zeynep’in evinde yemek kazanan Dündar, ısrarlı çabalarının sonucunda yemeğe geldi.

Ancak Zeynep ve Dündar’ın sürpriz misafirleri vardı.

Yasak Elma dizisi, ekrana hızlı dönüş yaptı! Resmen komedi! 8

Dündar, hazırlanıp elinde hediyeleriyle Zeynep’in evine gitti. Şaşkınlıkla hediyelere bakan Zeynep, Dündar’a kurufasulye ve pilav yapmıştı.

Zeynep’in istemeye istemeye davet ettiği Dündar halinden pek memnunken çalan kapı, ekran başındaki izleyiciye keyifli anlar yaşatan sahnelerle açıldı.

Yasak Elma dizisi, ekrana hızlı dönüş yaptı! Resmen komedi! 9

Alihan, Hakan sayesinde Caner’i sıkıştırıp Dündar’ın Zeynep’e geleceği günü öğrenmiş ve ofisteki herkesi alıp kapıya dayanmıştı.

Zeynep bu sürpriz misafirler karşısında şaşırıp kaldı. Alihan’la didişen Zeynep, Dündar’ın şaşkın bakışları altında davetsiz misafirlerine tepki gösterdi. Yaşanan kalabalık, Zeynep ve Alihan’ın atışmaları derken Dündar çareyi gitmekte buldu.

Böylece 3 haftadır Alihan ve Zeynep sahnelerini bekleyenler de hayli komik ve eğlenceli anlara tanıklık ettiler.

Sosyal medyada gülmekten karnına ağrılar girdiğini söyleyen izleyiciler, sahne sırasında çok eğlendiklerini de yorumlarıyla belirttiler.

İşte o komik sahne: