Ana sayfa Sosyal Medya İki yakışıklı jön, iki farklı kare… Engin Öztürk ve Alp Navruz’un renkleri başka, yorumlar aynı!

İki yakışıklı jön, iki farklı kare… Engin Öztürk ve Alp Navruz’un renkleri başka, yorumlar aynı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerle ekranda yer alan ve sinema filmlerinde de rol alan isimler, sosyal medyada hayranlarının ilgisini son yıllarda sosyal medyadan daha net görebiliyor. Twitter, Facebook, Instagram gibi uygulamaların yaygınlaşmasıyla, ünlüler de daha görünür oldular.

Hayranlarının merakla takip ettiği isimler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla etkileşim yaratıyorlar. Dizilerle birlikte hayran kitlelerini çoğaltan isimler, sosyal medyadan da gündemde olmasalar bile gündemde kalmayı başarıyorlar.

Kimi zaman doğal halleriyle, kimi zaman yer aldıkları projelerdeki imajlarıyla kimi zaman da reklam ya da moda çekimleriyle takipçileriyle buluşuyor ünlü isimler. Bu isimlerden ikisi bu haberin konusu oldu. Birisi Zümrüdüanka isimli diziyle şu sıralar gündemde olan Alp Navruz. Diğeri, şu anda bir dizisi olmayan ama son olarak Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde rol alan Engin Öztürk.

İki yakışıklı ve başarılı oyuncu, son yaptığı paylaşımlarla farklı tercihlerde bulunmuş. Alp Navruz, aşağıdaki fotoğrafında muhtemelen bir moda çekiminden kareyi paylaşıyor.Siyah beyaz olarak yaptığı paylaşım, bir anda binlerce takipçisinin yorum ve beğenisine maruz kalıyor. Ateş emojili ve iltifatlarla dolu pek çok yorum olduğu tahmin edilir bir durum…

Navruz, paylaşımına İngilizce olarak “Olacağı varsa olur” notunu da düşmüş. İşte o paylaşım…

If it’s meant to be it will be..

İki yakışıklı jön, iki farklı kare... Engin Öztürk ve Alp Navruz'un renkleri başka, yorumlar aynı! 8

Bir diğer isim ise Engin Öztürk. Malum havalar değişiyor yavaş yavaş. Eylül ayı geldi ve kimi zaman rüzgarlı, akşamları daha serin bir hava olmaya başladı. Engin Öztürk de sonbahara uygun bir kıyafet seçimiyle çekilen fotoğrafını paylaşmış. Oyuncunun sakallarını uzattığı da görülmekte. Renkli bir fotoğrafını paylaşmış. Takipçilerinin ona da tavrı ateş emojili ve övgü dolu yorumlar olmakta.
????

İki yakışıklı jön, iki farklı kare... Engin Öztürk ve Alp Navruz'un renkleri başka, yorumlar aynı! 9