Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi sanki yenilenmiş hissi verecek!

Yasak Elma dizisi sanki yenilenmiş hissi verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yasak Elma dizisinde izleyicilerin ekran başına geçtiğinde farklı hisler uyandıracak yeni bölümü 2 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak. 71. yeni bölümde Halit her şeyini kaybediyor ve çocukları ile birlikte fakir mahallerden birisine yerleşiyor.

Mekanlar değişiyor, kıyafetler yavaş yavaş değişiyor, zenginliğin yerini fakirlik de alıyor…Yasak Elma dizisi hayranları yeni dönemde bir yanda Yıldız’ın yaşadığı zenginliği, Ender’in iplerine eline alıp yükselişini izlerken, diğer yanda da Halit ve çocuklarının dramına şahit olacak.

Bugüne kadar zenginliğin aktığı dizi artık fakirliğe doğru da geçiş yapacak. Fakir-zengin ayrımının net bir şekilde ekrana yansıtılacak olması da izleyiciler açısından gerçek dünyaya uyarlandığında aradaki uçurum daha net ortaya çıkacak.

Yasak Elma dizisi sanki yenilenmiş hissi verecek! 9

Peki Yasak Elma 71. bölümde başka neler olacak? Halit’in batışı, herkesi derinden etkiler. Halit, Zehra, Lila ve Erim yeni düzene ayak uydurmaya çalışırken çok zorlanırlar.

Yıldız, yeni hayatının tadını olanlar yüzünden tam olarak çıkaramaz. Halit’in her şeyini kaybetmesinden en çok etkilenenlerden biri Şahika’dır.

Yasak Elma dizisi sanki yenilenmiş hissi verecek! 10

Şahika’nın şirketten gönderilmesi ve tüm kapıların yüzüne kapatılması onu olduğundan daha tehlikeli biri haline getirir ve herkesin hayatını etkileyecek bir karar verir.

Fragmanlarda Şahika’nın Nadir’i zehirleyerek öldürdüğü görülmüştü.Hakan Karahan da geçen hafta ayrılan Tuvana Türkay’ın ardından diziye veda ediyor.

Yasak Elma dizisi sanki yenilenmiş hissi verecek! 11