Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi yeni bölüm yine hayretler içinde bırakacak! Mantık yok, tam komedi!

Yasak Elma dizisi yeni bölüm yine hayretler içinde bırakacak! Mantık yok, tam komedi!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, her bölüm izleyenlere ters köşe yapmak konusunda adeta harikalar yaratıyor!

Başlangıçta olaylarda mantık arayan, günlük hayata ters düşen ayrıntılar karşısında ‘Saçmalık’ yorumları yapan izleyenlerin artık sosyal medyadaki yorumlarına bakınca, durumun değiştiği görülüyor!

Televizyongazetesi/Detay

Diziyi mantık silsilesinden çıkaran izleyicilerin bir kısmı, gülmek için izlediklerini söylerken, pek çoğu da eğlenceli buluyor ve her yeni bölümde ‘Bakalım şimdi ne enteresanlık yaşanacak?’ duygusuyla izlediklerini belirtiyorlar.

Her bölümüyle izleyenleri şaşırtmayı başaran Yasak Elma dizisinin yarın ekrana gelecek 42.bölümünde Ender’in Kaya’dan olan oğlu Yiğit ortaya çıkacak.

Bu durumu sosyal medyada yorumlayan pek çok izleyici, “Senariste bravo, bakalım bizi daha ne kadar şaşırtacak. Bu şekilde giderse Arka Sokaklar gibi uzun ömrü olur bu dizinin, Aşk-ı Memnu’yu bile geçti, entrikada sınır yok, her koşulda izletiyorlar bravo” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Yasak Elma dizisi yeni bölüm yine hayretler içinde bırakacak! Mantık yok, tam komedi! 8

Ender’in yıllar önce Kaya’dan hamile kaldığı ve kimseye söylemeden doğum yapıp çocuğu hemşireye verdiği bir önceki bölüm finalinde görülmüştü.

Yeni bölümde ise adı Yiğit olan çocuğu büyüten annenin bıraktığı mektup ve bir fotoğraf ile gerçekler ortaya çıkacak.

Yiğit, annesi sandığı kendisini büyüten kadının ölümünden sonra eline geçen mektubu okuyor. Aslında bir hemşireden alındığını ve kendisini doğuran annesinin ona bakmak istemediğini öğreniyor. Mektuptan bir de fotoğraf çıkıyor. Yiğit’in bu fotoğrafla Ender’e ulaşıp ulaşmayacağını hep birlikte izleyeceğiz.

Yasak Elma dizisi yeni bölüm yine hayretler içinde bırakacak! Mantık yok, tam komedi! 9

Bu arada Kaya’nın Erim’e DNA testi yapmasına büyük tepki veren Ender’in, yıllar önce Kaya’dan olan oğlunu terk etmesinin vicdan azabını yaşadığı da ortaya çıkmıştı. Yeni bölümde Ender bu azapla uğraşırken, bakalım karşısına Yiğit çıkacak mı?

Her bölümüyle şaşırtmaya devam eden Yasak Elma’nın yeni bölümündeki tek gelişme de bu değil. Zeynep cephesinde de bir başka gerçek ortaya çıkıyor. Halit ise ölümle burun buruna!

İşte yeni bölüm özeti:

Kaya’nın Ender’den gizli test yaptırması Ender’i çileden çıkarır. Yıldız ise Kaya ve Ender ilişkisini ispatlamak ve Ender’i şirketten göndermek peşindedir. Zeynep ve Alihan hak ettiği mutluluğa kavuştuklarını zannederken, parasını bitirip şehre dönen Mustafa’nın ise Ender’le tanışması olayların gidişatını değiştirecektir. Yıldız, Ender’in yaptığının karşılığını çok ağır bir şekilde vermek için harekete geçer. Bütün kapılar yüzüne kapanan Mustafa ise gözü dönerek herkesin hayatını değiştirecek korkunç bir karar verir.

Yasak Elma 42. bölüm 2. tanıtımı: