Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde aşk olsun diyenleri bekleyen şok!

Yasak Elma dizisinde aşk olsun diyenleri bekleyen şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 23 Mart Pazartesi akşamı 74. bölümü ile ekrandaki yerini aldı.Yapımın setine ara verildiği biliniyor. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde birçok dizi gibi Yasak Elma ekibi de evlerine çekildi.

Dizinin stok bölümü ne kadar var bilinmiyor ama çekimlerin kısa süre içinde başlamayacak olduğu biliniyor. Dizide “aşk olsun” etiketi ile dün akşam heyecanlı anlar yaşandı. Birçok izleyici için aşkın adı Yıldız – Kerim idi… Yani Eda Ece ile Gökhan Alkan’ın canlandırdıkları karakterlerin aşk yaşamasını herkes çok istiyordu.

Yasak Elma dizisinde aşk olsun diyenleri bekleyen şok! 7

Şahika için de Kerim ile aşk olur mu, olmaz mı algısı yapıldı ama birçok izleyici “Şahika’ya aşk yakışmıyor” diyerek bu algıya karşı durdu. Ancak asıl şok dizini 74. bölüm final sahnesindeydi…

Gökhan Alkan ve Can Nergis, yani diziye yeni katılan Kerim ve Mert herkesi şoke etti.Meğerse bu ikisi dolandırcı ve yeniden değerlenen Halit’in hisselerini elinden almak, holdingi boşaltmak üzere gelmişler. Halit Argun ile samimiyet kuran Kerim onun sağ kolu gibi gözükecek. Halit buna güvenince de holdingi boşaltmaya başlayacaklar.

Entrikanın kraliçelerinden sonra entrikanın kralları da dizide boy gösterdi. Şimdi herkes Kerim ve Mert’i konuşuyor. Karakterlerin kötü çıkmasının ardından YılKer aşkını isteyenler ne kadar olacak bilinmez ama şimdiden dizi izleyicilerinin bir hayli şaşırdığını söylemek yanlış olmayacak.