Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ayrılıklar nasıl yaşanacak? Dizide olaylar bitmiyor!

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar nasıl yaşanacak? Dizide olaylar bitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 82. yeni bölümü 26 Ekim Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin 85. bölümünde çok büyük sürprizler olacağı basına sızmıştı… Bazı oyuncularla ilgili gelen ayrılık haberleri de izleyicilerin ilgisini bir hayli artırdı.

4. sezonuyla Fox TV ekranında devam eden diziden bazı karakterler ayrılıyor… Talat Bulut’un canlandırdığı Halit Argun’un gideceği ilk olarak ortaya çıktı. Ardından Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Kerim karakterinin de veda edeceği ortaya çıkmıştı. Dizide anlaşılan 3 kadının entrikaları üzerine bir sezon geçirilecek. Belki de yeni karakterlerle Yasak Elma daha da heyecanlı bir noktaya da gelebilir.

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar nasıl yaşanacak? Dizide olaylar bitmiyor! 9

İşte bu gelişmelerle sarsılan Yasak Elma dizisinde üst üste başka ayrılık haberleri de geldi. Kaya’ya hayat veren Barış Kılıç, Lila karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman ve son olarak da Yiğit’i oynayan Doğaç Yıldız’in diziden ayrılacakları belirtiliyor.

Tüm bu ayrılıkların nasıl gerçekleşeceği de en çok sorulan soru. Özellikle 85. bölüm işaret ediliyor. Bu bölüm de kat karakter ayrılacak, yoksa hepsi birden mi yapımı terk edecek? İzleyiciler bu detayları merak ederken, dizide ayrılıkların yaşanacağı ana kadar neler olacağı da heyecanı artırıyor.

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar nasıl yaşanacak? Dizide olaylar bitmiyor! 10

Yasak Elma’nın 82. bölümü ve sonraki bölümleri bu ayrılıklara giden süreç hakkında ipucu bulma noktasında da izleyiciler için sürükleyici olacak… Peki 82. bölümde neler izleyeceksiniz?

Düğün hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Halit oğlunun velayetini alabilmek için Yıldız ve
Kerim ilişkisiyle ilgili somut delillerin peşine düşmüştür.

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar nasıl yaşanacak? Dizide olaylar bitmiyor! 11

Tam ümidini kaybettiği esnada, beklemediği bir el ona yardım teklifinde bulunur.

Halit’in zorlu bir karar vermesi gerekecektir.