Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı dizilerinin müthiş reyting çekişmesi! Zümrüdüanka sıkıntıda!

Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı dizilerinin müthiş reyting çekişmesi! Zümrüdüanka sıkıntıda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi günü reyting sonuçları diziler arasındaki yarışın da ne kadar kızıştığını gösteriyor.2.bölümü yayınlanan TRT1’in Gönül Dağı dizisi o kadar iyi gidiyor ki, reytinglere de yansıyan bu başarı takdire şayan… Show TV ekranında Kuzey Yıldızı dizisi ise totalde yakaladığı izleyiciyi bırakmaya niyetli değil…

24 Ekim Cumartesi akşamı da Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı dizilerinin rekabeti yaşandı… Totalde 6’lı reytingleri bulan Kuzey Yıldızı, hikayenin iyi bir temele oturtulmasının karşılını alıyor. AB ve ABC1 kategorilerinde ortalama oranlar alan dizi, total gurubunda ise geniş bir izleyici kitlesini hala ekranda güldürmeyi sürdürüyor.

TRT1 ekranlarında önceki hafta başlayan ve ilk bölümü bile iyi reytingler alan Gönül Dağı dizisinde yükseliş devam ediyor. Özellikle AB grubunda 6 reytinge ulaşılması, ABC1’de de 6’ya yaklaşılması çok önemli bir gelişme. Totalde Kuzey Yıldızı’nın borusu ötüyor belki ama AB ve ABC1 kategorileri ise artık Gönül Dağı dizisinin hakimiyetinde… Dizi naif aşkları, eğlenceli hikayesi ve izleyicilerin içini titreten müzikleri ile tam bir Anadolu esintisi…

Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı dizilerinin müthiş reyting çekişmesi! Zümrüdüanka sıkıntıda! 9

Fox TV’de yayınlanan Zümrüdüanka dizisi için ise söylenecek çok söz var. Nedense izleyiciler bir türlü ikinci sezonu içselleştiremedi. İlk sezonun hisleri bir türlü ikinci sezona taşınamadı. Değişen hikaye tatmin etmiyor. Yeni yönetmen diziye geldi ve değişimin öncüsü olması yönünde bir beklenti var. Balakım Volkan Kocatürk, totalde 4’lü reytingi yakalayan ama AB ve ABC1 performansı düşük kalan Zümrüdüanka için neler yapabilecek?

Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı dizilerinin müthiş reyting çekişmesi! Zümrüdüanka sıkıntıda! 10

Final bölümü yayınlanan Çatı Katı Aşk, yaz ekranının ayağı yere en sağlam dizisi olsa da izleyiciler o kadar da ilgi göstermedi. Son olarak Selin Şekeci kadroya katıldı ama nafile…Kanal D’de yayınlanan dizinin final bölümü bile kötü oranlar aldı ve kanalın artık yapacak bir şeyinin kalmadığı da net bir şekilde tabloya yansıdı.

İşte 24 Ekim Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı dizilerinin müthiş reyting çekişmesi! Zümrüdüanka sıkıntıda! 11