Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Caner’in özlü sözleri!

Yasak Elma dizisinde Caner’in özlü sözleri!

tarafından ker_def

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği Yasak Elma dizisi Fox TV ekranlarında yolculuğuna devam ediyor. Dizi başarılı performansı ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ender’in erkek kardeşi olarak diziye katılan Caner Çelebi karakteri bir hayli beğeni topladı. Barış Aytaç’ın canlandırdığı karakter kısa sürede izleyicilerin dikkatini çekmeye başladı.

Videodan Caner karakterinin dikkat çeken özlü sözlerini izleyebilirsiniz…

Barış Aytaç
Caner Çelebi
Ender’in erkek kardeşdir. Hiçbir vasfı yoktur. Tembeldir. Hazırdan yemeğe bayılır. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemez. Kime ne iyilik yapacağını bilir. Kendine çok güvenir ve beğenir. Kendini ve Ender’i elit görür. Komik ve esprilidir.

Barış Aytaç Kimdir?

1985 yılında Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. 2011 yılında rol aldığı Gün akşam Oldu dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Barış Aytaç; Gülümse Yeter, Acil Aşk Aranıyor, Tutar Mı Tutar, Aşkın Dili Yok, Boynu Bükükler, Aramızda Kalsın ve Evlerden Biri dizilerinde rol almıştır. Kadrosunda Öykü Karayel, Gökhan Alkan, Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Kalp Atışı dizisinde Fatih karakterini canlandırmıştır.

Barış Aytaç’ın Oynadığı Diziler
Yasak Elma / Caner / 2018
Kalp Atışı / Fatih / 2017
Gülümse Yeter / Emre / 2016
Acil Aşk Aranıyor / Özgür / 2015-2016
Tutar mı Tutar / Efe / 2015
Boynu Bükükler / Doruk / 2014
Aramızda Kalsın / Taylan / 2013-2014
Evlerden Biei / Erdal / 2012
Gün Akşam Oldu / 2011

Barış Aytaç’ın Oynadığı Filmler
Delibal / Onur / 2015