Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi dönüyor ama kafaları karıştıran tanıtım merak konusu oldu!

Savaşçı dizisi dönüyor ama kafaları karıştıran tanıtım merak konusu oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başından beri Savaşçı dizisiyle ilgili muamma, belirsizlik durumları izleyenleri sabırsızlandırmakta. Fox TV yayınlanan dizi, sezon başında 3 yeni bölümle ekrana gelmişti. Ancak bu bölümlerin bir önceki sezondan stok olduğu ortaya çıktı. Sonrasında dizinin yeni bölüm çekimleri başlamadı.

5. sezonuyla ekrana gelmesi beklenen diziden ilk önce Berk Oktay’ın ayrılık haberiyle sarsıldı izleyici. Başrolün gitmesinin ardından Gaye Turgut Evin’in de aralarında bulunduğu 4 oyuncu daha ayrıldı diziden. Ayrılık haberleri sosyal medyada veda mesajıyla ortaya çıktı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Savaşçı dizisinin çekimleri de başlamayınca artık yayınlanmayacağı düşünüldü. Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi, 99 bölüm ekranda kalmış ama sonra akıbetinden kimsenin haber alamadığı bir duruma düşmüştü!

Kısa bir süre önce dizinin kadrosunun yeniden şekillenmeye başladığı öğrenildi. Yeni teaser için de 25 Aralık’ta Eskişehir’e ekibin ve oyuncuların gideceği de kulislere yansımıştı. İşte o teaser’dan ilk kareler Limon Film’in sosyal medya sayfasından yayınlandı.

Yüzleri görünmeyen TİM’in, gün batımında açık arazide ilerlediği görüntüden sonra “Savaşçı 5. sezon yeni bölümleriyle yakında” ibaresi görünüyor videoda.

Savaşçı dizisi dönüyor ama kafaları karıştıran tanıtım merak konusu oldu! 7

Bu kısacık video, dizinin takipçilerini ve heyecanla bekleyenleri meraklandırmakta. Dizinin kadrosuna Erkan Meriç, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Ediz Hun’un da dahil olduğu haberleri bir süredir medyada gündeme gelmekte.

Eski kemik kadrodanSarp Levendoğlu ve Murat Serezli de projeye devam ediyor. Limon Film’in instagram hesabından “Efsane Savaşçı geri dönüyor! Savaşçı 5. Sezonuyla yakında!” notu ile verilen kısa video bekleyenleri heyecanlandırdı ama kafalarda soru işareti de oluşturdu!

Zira 4 sezon boyunca Fox TV’de yayınlanan dizinin hangi kanalda yayınlanacağı videoda belirtilmiyordu. Bu da dizinin başka bir kanala geçmiş olabileceği izlenimini doğuruyor!

2021 yılının başlarında yayınlanması beklenen dizinin kanalı da netleşirse, izleyici rahat bir nefes alacak! Şu anda sosyal medyada en çok bu soru dillendirilmekte…

İşte o dönüş haberinin verildiği video:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Limon (@limon_film)’in paylaştığı bir gönderi