Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde intikam vakti! Çok ağır olacak!

Yasak Elma dizisinde intikam vakti! Çok ağır olacak!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Yıldız, yaptığı hamle ile şaşırttı.
Televizyongazetesi-Detay

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizide Ender’in oyununa gelen ve hem kuzeni İrem hem de kız kardeşi Zeynep’i üzen Yıldız, ikisinin de tepkisiyle karşılaştı.

Özellikle Zeynep’in “Artık benim ablam değilsin” diyerek görüşmek istemediği ve telefonlarını bile engellediği Yıldız, bu durumun sorumlusu olan Ender’den intikam aldı.

Caner ile Ender’in arasını açacak bir oyun tezgahlayan Yıldız, bunun için şirketin danışmasında çalışan bir kişiyi kullandı ve Emir’in hırsızlık yaptığı iddiasını ortaya sürdürdü.
Yasak Elma dizisinde intikam vakti! Çok ağır olacak! 7

Alihan, Zeynep ve Hakan da dahil, kimse bu olaya inanmasa da Emir lehine delil olmayınca, suçlamalar üzerine Emir işten atıldı. Bu olayın sorumlusu olarak Ender’in görülmesini sağlayan Yıldız, Caner’in ablasına sert tepki verip kapıyı suratına kapatmasıyla intikamını da almış oldu.

Ancak Ender’in intikamının acı olacağı da yeni bölüm tanıtımından anlaşılıyor. Yıldız’ı bir şekilde tehdit eden Ender’in, elindeki kozla onu yine bambaşka bir oyunun içine çekeceği görülüyor…

İşte 33. bölüm tanıtımı: