Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde müjde gibi yeni gelişme!

Yasak Elma dizisinde müjde gibi yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen yapımları arasında yer alıyor.Talat Bulut, Şevvam Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı yapım pazartesi sendromuna da iyi geliyor.

Son dönemde daha da büyük ilgi gören dizi, Sefirin Kızı’nın başlaması ile birlikte pazartesi günleri en çok izlenen ikinci dizi olma özelliğini kaybetmiş ve en çok izlenen 3. dizi konumuna gerilemişti. Yeni bölümlerde neler olacak, diziler arasında pazartesi yarışı nasıl ilerleyecek merak ediliyor.

Yasak Elma’dan müjdeli yeni gelişme ise, Ocak planlaması ile ilgili. Genelde Ocak aylarında şirketler reklam planlamalarını yapmaktalar.Bu süreçte de 1-3 hafta gibi süreler dizilerin yeni bölümleri izleyici ile buluşamıyor.

İşte bu sezon süre kısaldı. Yasak Elma Ocak ayının ilk haftasında ekranda olamayacak belki ama arauzun sürmeyecek.Dizi sadece 1 hafta ara verip sonra kaldığı yerden devam edecek.