Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinden kimileri için iyi kimileri için kötü haber!

Sefirin Kızı dizisinden kimileri için iyi kimileri için kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamlarına damga vuran bir yapım var artık… Sefirin Kızı ilk iki bölümü ile büyük beğeni topladı. Dizinin 1. bölümü çok beğenilmişti.Ancak 2.bölüm reytinglerde sıçrama yaşandı ve bu durum izleyicilerin de diziye onay verdikleri şeklinde algılandı.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün müthiş performansı da alkış aldı. Dizinin hikayesi, çekimleri ve oyunculuk performansları çok başarılı bulundu. Bunun da karşılığı reytingler ile gelince Sefirin Kızı bir anda Pazartesi akşamlarının zirvesini hedeflemeye başladı.

Çukur ve Yasak Elma uzun süredir ilk iki dizi olarak ön plandaydı. Ancak. Sefirin Kızı 2.bölümü ile Çukur’dan sonra ikinci sıraya yerleşti ve Yasak Elma’yı bir basamak aşağıya itti.

Şimdi ise asıl hedef Çukur’u da geçip Pazartesi akşamları diziler arasında birinciliği ele geçirmek.

Sefirin Kızı dizisinde yeni bir gelişme var. Kimileri için kötü, kimileri için iyi… Dizi Ocak ayının ilk haftasında yok. Yani ara veriyor. Şirketlerin reklam bütçelerini ayarladığı Ocak ayının ilk 2-3 haftasında dizilerin yeni bölümleri geçtiğimiz yıllarda da yayınlanmamıştı.Yine aynı dönem ile karşı karşıyayız. Ancak bu sefer süre kısaldı. öyle 2-3 hafta ara yok.

Sefirin Kızı sadece 1 hafta ara verecek. Ocak ayını pas geçmeyecek. 13, 20 ve 27 Ocak tarihlerinde dizinin bölümleri yayınlanacak.Yani sadece 1 hafta diziseverler bu yapımdan uzakta kalacak.