Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde ortalığı karıştıran müdahale!

Yasak Elma dizisinde ortalığı karıştıran müdahale!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde olaylar bitmek bilmiyor… Dördüncü sezonuna çok iyi başlangıç yapan dizi, hayranlarını bir hayli mutlu etti. Yasak Elma’nın 3. sezonda müthiş bir reyting çıkışı vardı. Ancak 4. sezonun ilk bölümü olan 75. bölümün reytingleri eskiyi arattı.

Yine de Yasak Elma dizisinin başarılı bir döneme başladığını ve reytinglerinin de giderek artacağını söyleyebiliriz. Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin öne çıkan oyunculuk performansları diziyi adeta sırtlıyor…

Yasak Elma dizisinde ortalığı karıştıran müdahale! 9

Talat Bulut, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir de rollerinin hakkını veriyor… Bir de diziye yeni katılan Gökhan Alkan’ın Kerim karakterinde hikayeye önemli bir etkisinin olması heyecanla bekleniyor.

Yasak Elma dizisinde ortalığı karıştıran müdahale! 10

Dizinin hayranları özellikle Yıldız ve Kerim arasında bir aşk bekliyor. Bu aşk gerçekleşir mi bilinmez ama Kerim karakterinin de dolandırıcı olduğu biliniyor.

Yasak Elma dizisinde ortalığı karıştıran müdahale! 11

Peki Yasak Elma dizisinin 14 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 76. yeni bölümünde neler yaşanacak? Ender ve Şahika’nın arası giderek gerilirken, Yıldız, Caner’e sürpriz parti yapma hazırlığına girer.

Asuman, Yıldız ve Kerim yakınlaşmasının farkına varır ve bundan hiç hoşlanmaz. Yıldız ve Halit’in yeniden evlenmesi için elinden geleni yapacaktır. Asuman’ın bu müdahalesi ortalığı fena halde karıştıracak. İzleyicilerin yorumlarına bakılır ise Melisa Doğu’nun canlandırdığı Asuman karakteri de dizide en gıcık olunan isimlerin başında geliyor.

İşte Yasak Elma 76. bölüm fragmanı: