Ana sayfa Dizi Haberleri Babil hayranları senaryoya bakıyor, diğer dizilere bakıyor ve kendini iyi hissediyor!

Babil hayranları senaryoya bakıyor, diğer dizilere bakıyor ve kendini iyi hissediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Babil dizisinin 11. bölümü yayınlandı. İkinci sezona etkili bir başlangıç yapan Babil dizisinde Egemen karakterini canlandıran Ozan Güven’in ayrılmasından sonra Onur Saylak geldi…

Onur Saylak, dizide yer aldığı daha ilk bölümde izleyiciler tarafından beğenildi ve Ozan Güven de unutuldu bile… Dizinin hızlı akan senaryosu da izleyicilerin ilgisinin yüksek kalmasını sağlıyor. Her bölüm o kadar çok olay yaşanıyor ki, Babil izleyicileri diğer dizi senaryolarına bakınca kendilerini şanslı hissediyor. Sosyal medyada yorum bırakan dizi hayranları, “Babil’in bir bölümlük senaryosu, diğer dizilerin bir yıllık senaryosu” diyerek da bu durumun farkında olduklarını ifade ediyor.

Onur Saylak’ın sanki ilk bölümden bu yana dizideymiş hisse veren oyunculuk performansı, 12. yeni bölümde de izleyiciler yine kendisine hayran kalacak. Eda’nın Egemen’e söylediği “Sen beni yüz üstü bırakıp gittin” sözleri adeta pandoranın kutusunu açacak.

İlay, Egemen’in fark etmediği o detaya dikkat çekiyor. İlay’ın şu sözleri dizinin gidişatını etkileyecek: “Eda neden senden nefret ediyor Egemen. Beni ortada bıraktın ne demek, bir kadın bunu neden söyler? Bi düşün.”

Egemen’in 12. bölüm fragmanında Eda’ya sorduğu “Deniz benim oğlum mu?” sorusunun yanıtını herkes merak ediyor. Zira Babil dizisinde sırlar öyle uzun uzun saklanmaz, bakalım Egemen, Deniz’in kendi oğlu olduğunu öğrendiği zaman ne yapacak?