Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman’dan sonra Mert Yazıcıoğlu da önemli bir karar aldı!

Tolgahan Sayışman’dan sonra Mert Yazıcıoğlu da önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu en son Bir Annenin Günahı isimli sadece 4 bölüm süren Kanal D dizisinde görünmüştü. Oyuncu, Aşk 101 ile de Netflix’te 2020 yılında önemli bir çıkış yapmıştı. Son yılların yükselen yıldızlarından olan Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ile aşkıyla da magazin gündeminde yer alan bir isim…

Yazıcıoğlu’nun şu sıralarda Ölüm Zamanı isimli diziye hazırlandığı da biliniyor. Oyuncudan ticaret konusunda da güçlü bir adım geldiği ortaya çıktı. En son Şeref Sözü dizisinde rol alan ve kısa süren yapımın ardından ticarete atıldığını söyleyen Tolgahan Sayışman, bir süre dizilere ara vermişti. Sayışman gibi, Mert Yazıcıoğlu’nun da ticarete el attığı ortaya çıktı.

Milliyet Cadde’nin haberine göre 2020 yılında pandemiden hemen önce The Bono isimli bir mekan açan Mert Yazıcıoğlu’nun amcasıyla birlikte iş yaptığı belirlendi. Salgın nedeniyle mekanlar kapalı ama Yazıcıoğlu, kısıtlamalar kalkınca yeniden dükkanını açacak.

Tolgahan Sayışman gibi Mert Yazıcıoğlu’nun da ticarette atılması önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Oyunculuktan iyi gelir sağlasalar da bunun bir garantisi olmadığından ünlü isimler zaman zaman bu tür adımlar atabiliyor.

Afra Saraçoğlu ile yaşadığı aşkla da çok konuşulan Mert Yazıcıoğlu, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da zaman zaman gündemde yer alıyor ve hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Tolgahan Sayışman'dan sonra Mert Yazıcıoğlu da önemli bir karar aldı! 7